Let op: geld lenen kost ook geld.

Lenen met zwarte lijst

Wie minstens drie maanden betalingsachterstand heeft op zijn lening, komt op de zwarte lijst van de Nationale Bank van België te staan. Tot 1 jaar nadat de leningen zijn afbetaald staat u op de zwarte lijst. De zwarte lijst is bedacht om problemen te komen voor zowel kredietverstrekkers als consumenten die een lening afsluiten of een lening samenvoegen.

Waarom een zwarte lijst?

De zwarte lijst beschermt beide partijen. De lener wordt verhinderd zich nog verder in de schulden te steken en de kredietverstrekker blijft niet met een financiële put achter. Echter in sommige gevallen kunt u onterecht op de zwarte lijst staan of is uw financiële situatie al flink vooruitgegaan. In deze gevallen zijn er wel mogelijkheden om over te gaan tot geld lenen.

Geld lenen met zwarte lijst melding?

Stond u ooit op de zwarte lijst maar is uw lening intussen afbetaald? Dan kunt u wachten tot de bewaartermijn van de zwarte lijst is afgelopen om opnieuw over te gaan tot geld lenen, maar u kunt ook direct een lening aanvragen bij Geldlening.be. Wij kunnen u helpen indien u voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • U bent eigenaar van een woning en bent bereid die als onderpand op te geven.
  • U bent open en eerlijk over uw financiële situatie.
  • U bent bereid zuiniger te leven
  • U belooft stipt uw aflossingen te betalen
Lening aanvragenOnline regelen & discreet aanvragen!