Let op: geld lenen kost ook geld.

Lening rente tarieven

Het rentetarief van een lening verschilt van bank tot bank. Maar het hangt ook sterk af van het soort lening dat u afsluit. Geldlening.be geeft u een overzicht van de laagste rentevoeten in de volgende categorieën:

Autolening

De rente voor een autolening is meestal erg voordelig . Afhankelijk van het soort lening (lening op afbetaling, verkoop op afbetaling, ballonlening) schommelen de rentevoeten tussen 2% en 6% Geldlening.be kan u hierin de meest gunstige lening bieden voor uw situatie.

Lening voor privé doeleinden

Een lening op afbetaling heeft de hoogste rentevoet. Logisch, want het risico voor de bank is hier het grootst. U beslist namelijk zelf waarvoor u het geld gebruikt. De rentevoeten variëren van 7% tot 10,5%. Afhankelijk van uw situatie kunt u in aanmerking komen voor de verschillende soorten leningen. Lees er alles over of vraag direct een gratis offerte aan.

Wij berekenen uw rentevoet

De tarieven van Geldlening.be zijn bijna altijd de goedkoopste. Wij kunnen u geheel vrijblijvend een uitgewerkte lening simulatie in de vorm van een duidelijke offerte. Hiervoor vergelijken wij voor u al het aanbod van de banken en kredietmaatschappijen. Op deze manier krijgt gegarandeerd de lening met de beste voorwaarden en de laagste rente.

Lening aanvragenOnline regelen & discreet aanvragen!