Let op: geld lenen kost ook geld.

Bouwlening simulatie

Een simulatie voor de beste bouwlening

De plannen voor uw droomhuis zijn klaar. Tenzij u over voldoende spaarreserve beschikt, hebt u een lening nodig om uw huis te bouwen. Het beste is om eerst een simulatie aan te vragen voor uw bouwlening. De vraag is echter of u hiervoor bij een grote bank aanklopt of liever advies vraagt bij een kredietinstelling die gespecialiseerd in bouwlening? Een simulatie voor een bouwlening van Geldlening.be is de eenvoudigste en snelste manier om alle mogelijkheden te verkennen.

Een lening om te bouwen is eigenlijk een hypothecaire lening voor nieuwbouw. De woning die u gaat bouwen dient dan als hypothecair onderpand. Met een kostenraming weet u ongeveer hoe hoog het bedrag voor die bouwlening zal worden. U kunt een lening tot bouwen aangaan voor het totale bedrag, meer of minder. Minder dan 80% van het aankoopbedrag lenen, geeft meestal een betere rentevoet. Ten hoogste kan een bouwlening tot 100% van het aankoopbedrag.

Weet u niet precies hoeveel u kunt lenen? Geldlening.be zal u naast een simulatie voor een bouwlening ook een simulatie voor een maximale lening aanbieden.

Simulatie bouwlening: wat kan en wat niet

Het leenbedrag van de lening om te bouwen neemt u in stukjes op, al naargelang de vordering van de nieuwbouw. Na een simulatie van uw bouwlening en vóór u een contract voor die bouwlening afsluit, ga zeker na welke kosten in aanmerking komen! Omdat het om een hypothecaire lening gaat waarbij u fiscaal voordeel geniet, onderzoeken we als kredietverstrekker welke kosten hypothecair zijn. In principe is dit alles wat vast zit aan de nieuwbouw. Omdat er altijd ruimte is voor interpretatie, kijken we ook of bijvoorbeeld een tuinhuis, een oprit of een factuur van de architect wel of niet binnen de lening tot bouwen kunnen vallen. En, mag de factuur van een aannemer of een vakman direct betaald worden of pas na goedkeuring van de kredietverstrekker?

Verbouwingslening simuleren

Lening aanvragenOnline regelen & discreet aanvragen!

 

Simulatie bouwlening: wij vergelijken, u kiest

De volmaakte lening om te bouwen vinden, is absoluut geen peulschil. Onderhandelen bij verschillende banken is heel tijdrovend en dikwijls frustrerend. Vraag ons van Geldlening.be om een simulatie voor uw verbouwingslening en wij nemen alle zorgen uit uw handen! Wij analyseren uw persoonlijke situatie, vergelijken alle producten in verband met een lening om te bouwen die er zijn, stellen de beste opties voor en geven u advies.

Vraag een prijsofferte voor een lening om te bouwen
Neem contact met ons op voor persoonlijk advies