Let op: geld lenen kost ook geld.

Renovatielening simulatie

Een lening voor uw renovatie? Vraag eerst een simulatie aan!

Of u nu huurder bent of eigenaar die zijn woning wenst te renoveren, Geldlening.be raadt u ten stelligste aan om steeds een simulatie te laten uitvoeren vooraleer u een renovatielening aangaat. Een dakisolatie, een dringende reparatie, een nieuwe verwarmingsketel, en energiebesparende aanpassingen zijn slechts enkele voorbeelden waarvoor u een lening voor renovatie kunt gebruiken zonder uw spaarcenten aan te spreken. Meer achtergrondinformatie over een renovatielening vindt u hier.

Een simulatie voor uw renovatielening: nu of later?

Weet u nu al aan de hand van een factuur hoeveel uw renovatieproject precies zal kosten? Of wacht u nog op een offerte vooraleer u een renovatielening wenst aan te vragen? Wacht niet te lang en vraag onmiddellijk aan onze adviseurs om vrijblijvend el een simulatie te berekenen voor uw renovatielening. Zo hebt u meteen een overzicht van de opties zoals een maandelijkse, een eventueel driemaandelijkse, een halfjaarlijkse en een jaarlijkse aflossing.

Renovatielening simuleren

Lening aanvragenOnline regelen & discreet aanvragen!

 

Een simulatie voor uw renovatielening in combinatie met persoonlijk advies

Wij van Geldlening.be stellen u steeds een simulatie voor wanneer u om een renovatielening vraagt. Maar daar blijft het niet bij. Zij geven u ook een reeks persoonlijke adviezen op maat van uw renovatieprojecten. Daarbij kunnen ook andere voorstellen uit de bus komen zoals een hypothecaire lening, een woonlening of een persoonlijke lening. Wij staan steeds ter beschikking !