Let op: geld lenen kost ook geld.

Woonkrediet simulatie

Simulatie woonkrediet: kies de looptijd

Een woonkrediet is een vorm van hypothecaire lening voor:

  • de bouw van een nieuwe woning
  • de aankoop van vastgoed of een bouwgrond
  • verbouwingsprojecten

Banken en kredietinstellingen nemen voor het woonkrediet steeds een vastgoed als onderpand voor de hypothecaire waarborg. De looptijd van een woonkrediet ligt tussen 5 en 30 jaar, in uitzonderlijke gevallen tussen 1 en 40 jaar.

Simulatie woonkrediet: de voordelen van een woonkrediet

Als de specialisten van Geldlening.be gratis een simulatie woonkrediet voor u uitwerken, zijn de voordelen van een woonkrediet beslist duidelijk. Hierna lijsten we al enkele punten op waarvoor het woonkrediet ideaal is:

  • als uw woning hoofdzakelijk voor privégebruik is
  • als u zelf de looptijd, de soort rentevoet en terugbetalingvorm wilt kiezen
  • als u graag geniet van belastingsvoordeel op de kapitaalaflossingen

Via een simulatie van een woonkrediet ziet u dat hoe langer de looptijd van het woonkrediet, hoe lager de maandelijkse aflossingen zijn. Dit is een extra voordeel voor bijvoorbeeld jonge gezinnen. Naargelang de looptijd die u opgeeft voor de simulatie van de woonlening korter wordt, merkt u dat de maandelijkse aflossing hoger ligt, maar uiteindelijk is bij deze optie het totaalbedrag aan te betalen rente lager.

Woonkrediet berekenen?

Lening aanvragenOnline regelen & discreet aanvragen!

 

Simulatie woonkrediet: ons advies is de wegwijzer

Hebt u een woonkrediet nodig, vraag dan eerst een simulatie voor uw woonkrediet aan Geldlening.be! Er is zoveel aanbod op de markt dat het haast onmogelijk is om zelf snel het voordeligste woonkrediet te vinden. Tenzij u onze specialisten onder de arm neemt en hen een simulatie voor uw woonkrediet vraagt! Geldlening.be vergelijkt alle woonkredieten, analyseert uw persoonlijke situatie en stelt de beste lening aan u voor. Geldlening.be beschikt niet over een automatische tool om een simulatie voor uw woonkrediet te berekenen. Wij pakken het liever persoonlijk aan.

Op deze manier blijkt uit de simulatie van uw woonkrediet die wij voor u uitvoeren, dat een andere soort lening misschien meer voor u geschikt is en bekijken we de verschillende mogelijkheden: een woonkrediet, een hypothecaire lening, een persoonlijke lening, een lening of afbetaling, een investeringskrediet