Let op: geld lenen kost ook geld.

Soorten leningen

Er zijn tegenwoordig evenveel soorten leningen als er consumenten zijn. Voor elke situatie of behoefte bestaat een aangepaste kredietvorm: lening op afbetaling (bijvoorbeeld een persoonlijke lening), financiering of een kredietopening. Weet u bijvoorbeeld wat een bullet lening is? Of kent u het verschil tussen constante en degressieve annuïteiten?

Het soort lening dat voor u geschikt is kan ook afhankelijk zijn van het doel van de lening. Wilt u bijvoorbeeld een auto kopen, dan is natuurlijk de autolening geschikt. Maar gaat u geld lenen om een verbouwing te realiseren dan is de woonlening of hypothecaire lening ook geschikt. Per situatie kan het soort lening anders zijn. Geldlening.be adviseert u hierin duidelijk. Wilt u zelf al meer informatie op doen? Lees dat alle informatie over onze leningen op deze website.

Het is niet eenvoudig uw weg te vinden in zo’n overweldigend aanbod. Gelukkig staat de expertise van Geldlening.be u met raad en daad bij om u de juiste keuze te helpen maken. In onderstaand overzicht vindt u alle soorten leningen die wij aanbieden. Wij adviseren u over de lening die perfect past bij uw persoonlijke situatie. Vraag direct een lening offerte aan.