Let op: geld lenen kost ook geld.

Hypothecaire lening

Een hypothecaire lening is een soort lening waarbij uw woning als onderpand dient. Zo is de bank zeker dat ze haar geld terugkrijgt als u uw lening niet kan afbetalen. Bovenop de aflossingen betaalt u ook intrest. Die kan u wel gedeeltelijk compenseren dankzij de fiscale voordelen van een hypothecaire lening en de bijhorende verzekering. Geldlening.be zoekt en vergelijkt voor u de goedkoopste hypothecaire leningen. Wij simuleren voor u zolang totdat er een passende lening is gevonden.

Informatie over hypothecaire lening

  • Het bedrag dat u kan lenen hangt af van uw maandelijks netto inkomen, de quotiteit (verhouding tussen het leenbedrag en de geschatte waarde van de woning), de rentevoet en de looptijd.
  • Aan een hypothecaire lening zijn een aantal kosten verbonden: registratierechten, hypotheekrecht, ereloon van de notaris en aktekosten. Deze kosten kunnen wij duidelijk voor u lening berekenen.
  • U moet een woningverzekering nemen tegen schade aan uw woning. Meestal vraagt de kredietverstrekker ook een schuldsaldoverzekering. Die betaalt het resterende saldo als u vóór de volledige terugbetaling van de lening zou overlijden.

Lening aanvragenOnline regelen & discreet aanvragen!

 

Geldlening.be kan u hierbij adviseren en begeleiden. Maak gerust een afspraak of vraag een offerte aan.