Let op: geld lenen kost ook geld.

Zakenkrediet

Een zakenkrediet is een krediet waarmee ondernemers in hun bedrijf kunnen investeren of bvb achterstallige betalingen kunnen mee betalen zoals BTW, RSZ, etc… Ze kan ook gebruikt worden om de onderneming uit te breiden, om machines te kopen of te vervangen of een pand aan te kopen. Geldlening.be kan u hierin adviseren.

Alle ondernemers kunnen een zakenkrediet afsluiten

Of u nu een startend ondernemer bent of een gevestigde waarde, iedereen kan bij Geldlening.be terecht voor een lening. Ongeacht de sector waarin u actief bent (diensten, handel, productie). Samen met u nemen wij uw persoonlijke financiële situatie door om te kijken hoe we best tot een oplossing komen.

Wat is er speciaal aan een zakenkrediet :

  • Een zakenkrediet heeft een aflopend karakter. Dat betekent dat u elk maand een vast bedrag aflost. Dit is vergelijkbaar met de persoonlijke lening.
  • Altijd op naam van een vennootschap
  • Altijd met inschrijving op een eigendom dat deel moet uitmaken van die vennootschap

Lening aanvragenOnline regelen & discreet aanvragen!

Vraag een simulatie op maat aan

Bent u van plan te investeren in uw bedrijf? Vraag dan bij Geldlening.be een lening simulatie aan. Op basis van uw bedrijfsgegevens bieden wij u de beste oplossing aan. U kan uiteraard ook een afspraak maken met ons. Wij begeleiden u optimaal bij het aanvragen van uw zakenkrediet.