Let op: geld lenen kost ook geld.

Persoonlijke lening

Een van de meest populaire leenvormen is de persoonlijke lening. U kiest zelf het bedrag dat u wil lenen en op welke termijn u dat wil aflossen. Daardoor is dit ook een van de meest populaire soorten leningen.

Persoonlijke lening van €2.500 tot  €100.000

Met een persoonlijke lening op afbetaling kan u elk bedrag tussen 2.500 en 100.000 euro lenen. En dat betaalt u op uw eigen tempo terug, over een looptijd van 24 tot 84 maanden. Die looptijd en de rente worden in uw leenovereenkomst vastgelegd. U kan ze achteraf niet meer wijzigen. Bovendien mag u het afgeloste saldo niet opnieuw opnemen. Het verloop van uw persoonlijke lening ligt dus volledig vast.

Wist u trouwens dat de rente op een persoonlijke lening lager is dan die op een doorlopend krediet?

Vraag uw gratis offerte aan

Wil u de maandelijkse afbetaling van uw persoonlijk krediet berekenen? Dat kan gratis, snel en eenvoudig met een persoonlijke lening simulatie van onze adviseurs. Of maakt u liever meteen een afspraak voor een compleet persoonlijk adviesgesprek of een offerte op maat?  Vraag dan direct een gratis offerte aan!

Lening aanvragenOnline regelen & discreet aanvragen!

 

Realiseer uw droomproject

Eindelijk klaar om die wereldreis te maken? Hoog tijd om uw woning een makeover te geven? Of wordt u plots geconfronteerd met onverwachte kosten? Dan is een persoonlijke lening de ideale oplossing vanwege onderstaande voordelen:

  • U krijgt het geleende bedrag in 1 keer uitbetaald
  • U kan deze lening in vaste maandtermijnen aflossen
  • U geniet van een vaste rente
  • U hebt op elk moment een duidelijk overzicht van uw af te lossen schuld
  • U kan tussentijds een extra aflossing doen