Let op: geld lenen kost ook geld.

Renovatielening

Een renovatielening: lening voor al uw renovatie projecten

Een renovatielening kunt u aanvragen voor het bekostigen van renovatie projecten, groot of klein, zonder gebruik te moeten maken van uw spaarcenten. Of het nu gaat om ramen met dubbele beglazing, een acute reparatie, een nieuwe keuken of een originele tuin, met een lening voor renovatie kunt u dit realiseren.

Een lening voor renovatie is snel en overzichtelijk

Een lening voor renovatie is een krediet met een vaste intrestvoet dat u met maandelijkse, driemaandelijkse, halfjaarlijkse of jaarlijkse aflossingen terugbetaalt. Na onderzoek van uw financiële situatie en aan de hand van een offerte of factuur, ontvangt u de goedkeuring voor een lening voor renovatie. Na het fiat voor de renovatielening en de ondertekening van het contract is het geleende bedrag snel op uw bankrekening beschikbaar zodat u meteen met de renovatie kunt starten.

Omdat het leenbedrag, de intrestvoet, alsook de maandelijkse aflossingen gekend zijn van bij de ondertekening van het renovatielening contract, weet u precies hoe lang en hoeveel er afbetaald moet worden en staat u op deze manier nooit voor een verrassing.

Een lening voor renovatie biedt mogelijkheden

  • U hoeft uw spaarcenten niet aan te spreken.
  • Het leenbedrag van een lening voor renovatie is snel beschikbaar.
  • Een renovatielening is mogelijk voor zowel huurders als eigenaars van vastgoed.
  • Geen verrassingen: door de vaste intrestvoet gedurende de ganse looptijd van de lening voor renovatie weet u precies hoeveel en wanneer u terugbetaalt.
  • Fiscaal aftrekbaar: de intresten van een renovatielening zijn aftrekbaar voor de belastingen mits u aan bepaalde voorwaarden voldoet.

Renovatielening voor uw pand

Lening aanvragenOnline regelen & discreet aanvragen!

 

Simulatie of advies voor een renovatielening

Voor een renovatielening bezorgen de professionele adviseurs van Geldlening.be u graag een simulatie. Daarnaast geven onze specialisten gratis en geheel vrijblijvend alle informatie en advies die u nodig hebt, ook wat betreft een hypothecaire lening, een woonlening of overbruggingskrediet.