Let op: geld lenen kost ook geld.

Verbouwingslening

Een verbouwingslening: lening voor uw verbouwing

Bent u van plan om te verbouwen? Dan kan een verbouwingslening net dat zijn wat u nodig hebt. De plannen voor uw nieuw dak, uw complete verbouwing, uw energiebesparende aanpassingen of uw mooie veranda zijn klaar. In België werden verbouwingspremies helaas afgeschaft, maar met een lening voor verbouwing kunt u toch uw dromen realiseren.

U kunt uw verbouwing door professionele mensen laten doen, maar als u zelf de handige Harry in huis bent, dan kunt u toch een beroep doen op een verbouwingslening. Met de aankoopfacturen van het materiaal kunt u ook een lening voor uw verbouwing aanvragen.

Een lening voor verbouwing: waarom?

Buiten het feit dat u uw spaargelden niet hoeft aan te spreken om uw plannen te verwezenlijken, biedt een lening voor verbouwing nog meer voordelen. Een verbouwingslening is een lening met een voordelige rentevoet die u maandelijks aflost. En net zoals bij een renovatielening is het leenbedrag, inclusief BTW, snel beschikbaar. Hieronder vindt u de voordelen van een verbouwingslening op een rijtje.

Een verbouwingslening: uw voordelen

  • Uw spaargeld blijft met een lening voor verbouwing onaangeroerd.
  • Het leenbedrag, inclusief BTW, is snel beschikbaar.
  • Een lening voor verbouwing heeft interessante rentevoeten.
  • Een lening voor verbouwing vereist geen hypotheek, dus geen extra kosten hiervoor.
  • Dankzij de maandelijkse aflossingen voor een bepaalde looptijd is een verbouwingslening overzichtelijk.
  • Voor bepaalde projecten zoals energiebesparende verbouwingen, kunt u belastingvermindering krijgen.

Verbouwingslening

Lening aanvragenOnline regelen & discreet aanvragen!

 

Verbouwingslening of renovatielening

Of u nu een renovatielening of een verbouwingslening nodig hebt, onze adviseurs helpen u met raad en daad om de juiste keuze te maken. Na onderzoek van uw huidige situatie en behoeften, raadt een adviseur van Geldlening.be u ofwel een renovatielening ofwel een lening voor verbouwing aan.

U kunt altijd, gratis en vrijblijvend, een simulatie aanvragen bij Geldlening.be. Voor meer informatie over bijvoorbeeld een hypothecaire lening, een woonlening, een overbruggingskrediet en/of uitgebreider gratis advies, neem contact op met onze specialisten!