Let op: geld lenen kost ook geld.

Kan ik lenen voor een huis?

Kan ik lenen voor een huis? Dat hangt natuurlijk sterk af van uw inkomen. De meeste banken bepalen dat u niet meer dan 1/3 van uw maandloon mag afbetalen aan uw lening. U kunt ook uw woonlening afsluiten bij Geldlening.be. Wij werken samen met verschillende kredietinstellingen en banken in Belgie en kunnen altijd een lening bieden tegen gunstige voorwaarden.

Lenen voor een huis

“Dan kies ik toch gewoon voor een lening op lange termijn?”, denkt u misschien spontaan. Maar vergeet niet dat een hypothecaire lening vaak over 20 jaar loopt. Dus ook uw leeftijd is van belang voor de beslissing van de bank.

Houd de looptijd van uw hypothecaire lening in elk geval zo kort mogelijk (20 jaar is ideaal).

Geldlening.be zoekt de beste en goedkoopste oplossing

U merkt het, er zijn heel wat elementen waarmee u rekening moet houden. Geldlening.be gaat samen met u op zoek naar de oplossing die het best bij u past.

Wil u meer informatie over de voorwaarden van een hypothecaire lening? Vul dan ons aanvraagformulier in voor een offerte van Geldlening.be. Eén van onze adviseurs zal contact met u opnemen en voor u een lening berekening maken zodat u exact kunt zien wat het u gaat kosten.