Let op: geld lenen kost ook geld.

Kan ik leningen centraliseren?

Leningen centraliseren voor meer duidelijkheid

Vandaag is het logisch dat de meesten onder ons vele leningen en/of kredieten lopen hebben: een woonlening, een autolening, een hypothecaire lening, kredietkaarten… zijn hier slechts enkele voorbeelden van. De maandelijkse aflossingen van al deze leningen lopen soms hoog op en vaak is de situatie onoverzichtelijk geworden. Kies daarom voor meer duidelijkheid en laat al uw leningen centraliseren tot één lening!

Met leningen centraliseren bespaart u geld

Worden de vele maandelijkse afbetalingen te zwaar en blijft er bijna niets meer over om te leven? Overweeg om al uw leningen te laten centraliseren in bijvoorbeeld één hypothecaire lening met een eventuele langere looptijd. Wist u dat u hiermee misschien wel 50 tot 70% kunt besparen op uw maandelijkse aflossingen.

Leningen centraliseren: de ideale oplossing?

Sommige financiële instellingen raden aan om in plaats van leningen te centraliseren, een extra krediet of lening te nemen. Doe dit zeker niet, want meestal betaalt u voor zulke kredieten woekertarieven. Uw leningen centraliseren echter, helpt u vooruit en niet achteruit. Geld lenen middels één overzichtelijke lening is doorgaans goedkoper per maand en biedt duidelijkheid.

Lening aanvragenOnline regelen & discreet aanvragen!

Voor uw leningen te centraliseren zult u maandelijks minder betalen, maar houd er wel rekening mee dat de looptijd langer wordt. Op het einde van de rit betaalt u dus altijd meer. In tegenprestatie houdt u meer financiële ademruimte over voor het dagelijkse leven. Zijn al uw leningen gecentraliseerd tot één enkele lening, wees van dan af heel waakzaam over uw budget. Laat uzelf na deze oefening niet verleiden tot een nieuwe, bijkomende lening of krediet en spaar het geld dat vrijkomt door uw leningen te centraliseren voor minder goede tijden.

Leningen centraliseren kost tijd: vraag ons advies

Leningen centraliseren is geen kinderspel. Uw situatie analyseren, de beste oplossing vinden aan het beste tarief, daarvoor gaan de specialisten van Geldlening.be niet over één nacht ijs. Leningen centraliseren kan alleen als u uw leningen stipt betaalde. Bovendien is de overgang naar een centralisering van uw leningen enkel nuttig als dit u meer overzicht op uw afbetalingen en een vooruitgang voor uw financiële situatie biedt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een lening simulatie advies!